mam taki skrypt, jak moge do niego dodac zeby po klikneciu na glowke zamieniala sie na gracza ktory kliknal na glowe, oraz nazwa slima zmieniala sie z starego gracza na nowego? nie wiem jak to zmodefikowac co dodac co usunac?
on rightclick:
if "%clicked block%" contains "skull" or "head":
set {_x} to event-block's x-coordinate
set {_y} to event-block's y-coordinate
set {_z} to event-block's z-coordinate
set {_world} to "world"
remove 0.50 from {_y}
set {_loc} to location at {_x}, {_y}, {_z} in world ({_world} parsed as world)
spawn 1 slime at {_loc}
add "{NoAI:1}" to nbt of last spawned slime
set slime size of last spawned slime to 1
set the name of last spawned slime to "%player%"
Pytanie
AxonGames 5
mam taki skrypt, jak moge do niego dodac zeby po klikneciu na glowke zamieniala sie na gracza ktory kliknal na glowe, oraz nazwa slima zmieniala sie z starego gracza na nowego? nie wiem jak to zmodefikowac co dodac co usunac?
on rightclick: if "%clicked block%" contains "skull" or "head": set {_x} to event-block's x-coordinate set {_y} to event-block's y-coordinate set {_z} to event-block's z-coordinate set {_world} to "world" remove 0.50 from {_y} set {_loc} to location at {_x}, {_y}, {_z} in world ({_world} parsed as world) spawn 1 slime at {_loc} add "{NoAI:1}" to nbt of last spawned slime set slime size of last spawned slime to 1 set the name of last spawned slime to "%player%"
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi