Mr_AnTi 0 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Witam potrzebuje sk na boyki sandy i kopacze najlepiej żeby działały od 256 do bedrocka szukałem taki który będzie działać od 256 do bedrocka ale nie chcą działać wersja skripta 2.2-Fixes-V8b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 (edytowane) 18 minut temu, Mr_AnTi napisał: Witam potrzebuje sk na boyki sandy i kopacze najlepiej żeby działały od 256 do bedrocka szukałem taki który będzie działać od 256 do bedrocka ale nie chcą działać wersja skripta 2.2-Fixes-V8b Pokaż przykładowe trzy skrypty, zobaczę co w nich nie działa. Edytowane 25 lutego 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 3 minuty temu, Kormic napisał: Pokaż przykładowe trzy skrypty, zobaczę co w nich nie działa. Nie mam już ich ale wiem że za każdym razem nie działa i tak jak napisałem potrzebuje czyli żeby ktoś mi napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 9 minut temu, Mr_AnTi napisał: Nie mam już ich ale wiem że za każdym razem nie działa i tak jak napisałem potrzebuje czyli żeby ktoś mi napisał No to poszukaj, a przerobimy to. Na pewno jest jakiś, który w jakimś stopniu działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 13 minut temu, Kormic napisał: No to poszukaj, a przerobimy to. Na pewno jest jakiś, który w jakimś stopniu działał. Stawiają się do 156 nie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 4 minuty temu, Mr_AnTi napisał: Stawiają się do 156 nie dalej W takim razie pobierz Skript 2.5.3 od Matocolotoe (jeżeli masz wersję serwera 1.8.x). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mr_AnTi 0
Witam potrzebuje sk na boyki sandy i kopacze najlepiej żeby działały od 256 do bedrocka szukałem taki który będzie działać od 256 do bedrocka ale nie chcą działać wersja skripta 2.2-Fixes-V8b
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi