Pietrekk144 1 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Witam. Czy jest ktoś w stanie napisać skrypt na podwojony drop każdego dropu, tylko nie 100% tylko 50% na podwojony drop, jeśli ktoś oczywiście posiada permisję "double.boost"? Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 12 minut temu, Pietrekk144 napisał: Witam. Czy jest ktoś w stanie napisać skrypt na podwojony drop każdego dropu, tylko nie 100% tylko 50% na podwojony drop, jeśli ktoś oczywiście posiada permisję "double.boost"? Dzięki wielkie Proszę. on death: attacker is a player attacker has permission "double.boost" chance of 50% add drops to drops on break: player has permission "double.boost" chance of 50% drop (drops of event-block using player's tool) at event-block Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietrekk144 1 Opublikowano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 36 minut temu, Kormic napisał: Proszę. on death: attacker is a player attacker has permission "double.boost" chance of 50% add drops to drops on break: player has permission "double.boost" chance of 50% drop (drops of event-block using player's tool) at event-block a muszę dodawać if event-block is: iron ore, etc. czy nie potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 1 minutę temu, Pietrekk144 napisał: a muszę dodawać if event-block is: iron ore, etc. czy nie potrzeba? Nie. Chciałeś dla wszystkich dropów, więc masz dla wszystkich dropów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietrekk144 1 Opublikowano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 5 minut temu, Kormic napisał: Nie. Chciałeś dla wszystkich dropów, więc masz dla wszystkich dropów. no bo mam problem, jak rozwalam coś to nadal leci po jedno ( mam permisje), problemem moze być skrypt: code.skript.pl - kod 583QwX03 Ale nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 26 minut temu, Pietrekk144 napisał: no bo mam problem, jak rozwalam coś to nadal leci po jedno ( mam permisje), problemem moze być skrypt: code.skript.pl - kod 583QwX03 Ale nie jestem pewien. No to wyłącz ten skrypt i zobacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pietrekk144 1
Witam.
Czy jest ktoś w stanie napisać skrypt na podwojony drop każdego dropu, tylko nie 100% tylko 50% na podwojony drop, jeśli ktoś oczywiście posiada permisję "double.boost"?
Dzięki wielkie
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi