EXEtokurapolska 4 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Czesc, mam nastepujacy kod, ktory po wpisaniu komendy powinien resetowac zmienna globalna licznik, jednak tego nie robi command /komenda: trigger: {licznik} = true {licznik} = empty send "zresetowano licznik" prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 13 minut temu, EXEtokurapolska napisał: Czesc, mam nastepujacy kod, ktory po wpisaniu komendy powinien resetowac zmienna globalna licznik, jednak tego nie robi command /komenda: trigger: {licznik} = true {licznik} = empty send "zresetowano licznik" prosze o pomoc Używaj efektu 'set'. set {x} to false Co do czyszczenia zmiennej, robimy to poprzez efekt 'delete/clear'. clear {x} delete {x} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EXEtokurapolska 4
Czesc, mam nastepujacy kod, ktory po wpisaniu komendy powinien resetowac zmienna globalna licznik, jednak tego nie robi
command /komenda: trigger: {licznik} = true {licznik} = empty send "zresetowano licznik"
prosze o pomoc
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi