kubajarecki18 0 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Mam ograniczenie pluginowe i potrzebuje skryptu takiego jak plugin esencials spawn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 2 minuty temu, kubajarecki18 napisał: Mam ograniczenie pluginowe i potrzebuje skryptu takiego jak plugin esencials spawn Proszę. command /setspawn: permission: permisja.spawn trigger: set spawn of player's world to player's location send "&aPomyślnie ustawiono spawn!" to player command /spawn: trigger: teleport player to spawn of player's world send "&aPomyślnie przeteleportowano na spawn." to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubajarecki18 0 Opublikowano 23 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 4 minuty temu, Kormic napisał: Proszę. command /setspawn: permission: permisja.spawn trigger: set spawn of player's world to player's location send "&aPomyślnie ustawiono spawn!" to player command /spawn: trigger: teleport player to spawn of player's world send "&aPomyślnie przeteleportowano na spawn." to player a można do tego dodać czas np 10 sec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Teraz, kubajarecki18 napisał: a można do tego dodać czas np 10 sec Poszukaj sobie w takim razie innego albo opisz problem z twoim Essentials. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elitekarolixyt 3 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Godzinę temu, Kormic napisał: Poszukaj sobie w takim razie innego albo opisz problem z twoim Essentials. nie wiem czy się zgodzisz, ale jak tak to mogę wysłać trochę przerobiony twój skrypt z odliczaniem, jest długi, dopiero się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 3 minuty temu, elitekarolixyt napisał: nie wiem czy się zgodzisz, ale jak tak to mogę wysłać trochę przerobiony twój skrypt z odliczaniem, jest długi, dopiero się uczę Nie wiem na co ci moja zgoda żeby to wysyłać. Jak masz jakiś kod, wysyłaj śmiało. Jak skoro kod jest długi, lepiej go nie wysyłać, a przerobić tak, aby nie był tak długi. Mimo wszystko nie widzę sensu w wysyłaniu tego. Essentials jest przydatnym pluginem i szczerze nie wiem jakie miałby mieć inne ważniejsze pluginy. Jeżeli autor już chce jakieś odliczanie, Axee zrobił cały skrypt na teleportację na spawn z tym. Napisałem, że ma sobie poszukać, bo już pełno ludzi tworzyło tego typu skrypty. Nie ma sensu wynajdywać koła na nowo (pozdrawiam Lukasa ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elitekarolixyt 3 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 jezeli chcesz tu jest kod ma 18 linijek: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubajarecki18 0
Mam ograniczenie pluginowe i potrzebuje skryptu takiego jak plugin esencials spawn
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi