Skocz do zawartości
  • 0

Pomoc z odzyskaniem zapisu Reksio I Wehikuł Czasu.

Misio12320

Pytanie

Hej. Tak wiem wiem, za stary jestem na tę grę, ale chciałbym powrócić do nostalgicznych dziecięcych lat i zagrać ponownie. Miałem stary dysk HDD, a na nim zapis gry do Reksio i Wehikuł Czasu. Próbuję przenieść ten zapis na nowy dysk, ale kilka plików usunąłem i nie wiem co robić.

https://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=14&t=11051 Potrzebuję jakiegoś zaawansowanego darmowego programu do odzyskania plików zapisu tej gry. Help. Gra była odtwarzana na Windows 7, teraz jestem na Windows 10.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
1 minutę temu, knugi napisał:

W zależności jak dawno zostały usunięte te pliki i czy nie zostały nadpisane, możesz użyć programu Recuva i spróbować odzyskać stracone zapisy ;) 

Własnie odinstalowałem, ponieważ nie pokazało plików których potrzebowałem. (Pusto było)

1 minutę temu, EXEtokurapolska napisał:

Uzyj tego: https://recoverit.wondershare.net/buy/recoverit-data-recovery.html

Ostatnio tez cos sobie usunalem i odzyskalem

Dupa, płatna kupa.

• 0
16 godzin temu, knugi napisał:

Więc już nie ma opcji odzyskania tego. Musisz zacząć grę od nowa :P 

Rzeczywiście, no trudno. Mam jeszcze 1 problem.

Orientuje się pan może dlaczego mam mega ścinki? Chyba z 5 klatek na sekundę jest, nie wiem dlaczego. help

Edytowane przez Misio12320

• 0
33 minuty temu, EXEtokurapolska napisał:

@Misio12320W innych grach tez tak masz?

W innych grach już nie, tylko w Reksio. Ekran się "rozmazuje" przykład jak koń podrzuca ogonem to jego połowa ogona sie urywa.

Mysz też zacina się

Edytowane przez Misio12320

• 1
23 godziny temu, Misio12320 napisał:

Orientuje się pan może dlaczego mam mega ścinki? Chyba z 5 klatek na sekundę jest, nie wiem dlaczego. help

Myślę, że masz, już trochę nowszy komputer. Możesz zrobić tak, że wchodzisz w menedżer urządzeń przy odpalonej grze i ustawiasz koligację na jeden rdzeń. 

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...