poprosturudy 1 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 Czy napisał by mi ktoś skrypt na banknoty takie jak na kwadratowej piszesz /banknot 200 dostajesz banknot 200 i ci zabiera z konta 200 potem jak klikniesz prawym trzymając papier nazwany Banknot 200 dodaje mu 200 do konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 Teraz, poprosturudy napisał: Czy napisał by mi ktoś skrypt na banknoty takie jak na kwadratowej piszesz /banknot 200 dostajesz banknot 200 i ci zabiera z konta 200 potem jak klikniesz prawym trzymając papier nazwany Banknot 200 dodaje mu 200 do konta. Wyszukaj sobie na forum "banknot", już było kilka takich skryptów. Ostatni taki robiłem jakoś pod koniec stycznia, więc relatywnie niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 poprosturudy 1 Opublikowano 22 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 7 minut temu, Kormic napisał: Wyszukaj sobie na forum "banknot", już było kilka takich skryptów. Ostatni taki robiłem jakoś pod koniec stycznia, więc relatywnie niedawno. Szukałem już a w twoim ostatnim skrypcie nie działa wpłacanie command /wyplac [<integer>]: trigger: if arg-1 is greater than player's balance: send "&cNie posiadasz wystarczajacej ilosci pieniedzy!" to player stop remove arg-1 from player's balance if player has enough space for 1 lime dye named "&2Banknot" with lore "&7Wartosc: &a%arg-1%&a$": give player 1 lime dye named "&2Banknot" with lore "&7Wartosc: &a%arg-1%&a$" else: drop 1 lime dye named "&2Banknot" with lore "&7Wartosc: &a%arg-1%&a$" at player send "&aWyplaciles &6%arg-1%&6$ &aze swojego konta!" to player on right click: player's tool's type is lime dye player's tool's name is "&2Banknot" player's tool's lore contains "&7Wartosc: &a" set {_} to (substring of (line 1 of player's tool's lore) from characters 14 to (length of (line 1 of player's tool's lore) - 3)) parsed as integer add {_} to player's balance set player's tool to (item amount of player's tool - 1) of player's tool send "&aWplaciles &6%{_}%&6$ &ana swoje konto!" to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 1 minutę temu, poprosturudy napisał: Szukałem już a w twoim ostatnim skrypcie nie działa wpłacanie Pokaż co wpisujesz, jak wygląda ten banknot oraz skąd wziąłeś ten skrypt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
poprosturudy 1
Czy napisał by mi ktoś skrypt na banknoty takie jak na kwadratowej piszesz /banknot 200 dostajesz banknot 200 i ci zabiera z konta 200 potem jak klikniesz prawym trzymając papier nazwany Banknot 200 dodaje mu 200 do konta.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi