Fan_Oshawotta 1 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 Hej, pisze w nietypowej sprawie. Szukam osoby kreatywnej, która potrafi pisać skypty (nie musi) i chce pomagać w prowadzeniu servera mc. Server survival z dodatkami jak: custo enchanty, prace, questy, fabuła, bossy, ekonomia, działki, wioski. Jeśli masz jakiś pomysł lub chcesz pomóc w pisaniu skryptów napisz do mnie pod tematem lub na mój dc : Piter GAME#0001 Ip servera: gamerzy.fun Szymo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1824 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 2 minuty temu, Fan_Oshawotta napisał: Hej, pisze w nietypowej sprawie. Szukam osoby kreatywnej, która potrafi pisać skypty (nie musi) i chce pomagać w prowadzeniu servera mc. Server survival z dodatkami jak: custo enchanty, prace, questy, fabuła, bossy, ekonomia, działki, wioski. Jeśli masz jakiś pomysł lub chcesz pomóc w pisaniu skryptów napisz do mnie pod tematem lub na mój dc : Piter GAME#0001 Ip servera: gamerzy.fun Czy przewidujesz jakiś zysk z serwera oraz idące za tym "wypłaty"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fan_Oshawotta 1 Opublikowano 22 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Czy przewidujesz jakiś zysk z serwera oraz idące za tym "wypłaty"? Server aktualnie opłacam sam. A skrypty pisze for fun. Więc raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 242 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi