Kwiecien1337 0 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 witam mam na serwerze plugin vault oraz timeismoney nie zauwazyłem tam komendy na usuwanie coinsów mógłby ktoś napisać taki skrypt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 2 minuty temu, Kwiecien1337 napisał: witam mam na serwerze plugin vault oraz timeismoney nie zauwazyłem tam komendy na usuwanie coinsów mógłby ktoś napisać taki skrypt? Dlatego nie ma, gdyż Vault sam w sobie nie jest w stanie zarządzać ekonomią. On jedynie umożliwia innym pluginom zarządzanie stanem konta, permisjami i czatem na serwerze. Musisz użyć jednego ze wspieranych przez Vault pluginów, aby wyczyścić sobie stan konta, który będzie mógł wykorzystać ekonomię z Vault u siebie. Może to być przykładowo Essentials. Pełną listę wspieranych pluginów (ekonomicznych) znajdziesz na stronie Vaulta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kwiecien1337 0
witam mam na serwerze plugin vault oraz timeismoney nie zauwazyłem tam komendy na usuwanie coinsów mógłby ktoś napisać taki skrypt?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi