Skocz do zawartości
  • 0

Hologramy

suchymonster

Pytanie

on load:
	unregister holograms all of the holograms
	set {_topkaczas} to new hologram at {czasl}
	add text "&7&lNajaktywniejsi &8&lGracze" to hologram {_topkaczas}
	set location of hologram {_topkaczas} to location 3 meters above location of hologram {_topkaczas}
	loop 10 times:
		add text "&4%loop-number%&7. &c%{topczas::%loop-number%}% &8(&7%{timeplayed::%{topczas::%loop-number%}%}%&8)" to hologram {_topkaczas} at line loop-number

Witam, chciałbym dodać takie hologramy, hologram ładnie się tworzy po uprzednim ustawieniu lokacji na {czas1}, i po zresetowaniu skript również, aczkolwiek po zresetowaniu serwera hologram już się nie tworzy po ustawieniu lokacji na nowo i zresetowaniu skript znów wszystko działa. 

(sprawdzałem to przy kilku hologramach i gdy ustawie jedną lokacje a mam np ich 5 obok siebie to po zresetowaniu skript wszystkie są tworzone i wszystko działa)

https://skript.pl/temat/46063-hologramy/

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
47 minut temu, suchymonster napisał:

Witam, chciałbym dodać takie hologramy, hologram ładnie się tworzy po uprzednim ustawieniu lokacji na {czas1}, i po zresetowaniu skript również, aczkolwiek po zresetowaniu serwera hologram już się nie tworzy po ustawieniu lokacji na nowo i zresetowaniu skript znów wszystko działa. 

(sprawdzałem to przy kilku hologramach i gdy ustawie jedną lokacje a mam np ich 5 obok siebie to po zresetowaniu skript wszystkie są tworzone i wszystko działa)

1. Czy próbowałeś dodać przed tym jakiś delay (np. 'wait 1 second')?

2. Czy robiłeś jakiś debug (wiadomości do konsoli po każdej linijce)?

3. Jakiego dodatku używasz do tworzenia hologramów?

https://skript.pl/temat/46063-hologramy/#findComment-290103