on load:
unregister holograms all of the holograms
set {_topkaczas} to new hologram at {czasl}
add text "&7&lNajaktywniejsi &8&lGracze" to hologram {_topkaczas}
set location of hologram {_topkaczas} to location 3 meters above location of hologram {_topkaczas}
loop 10 times:
add text "&4%loop-number%&7. &c%{topczas::%loop-number%}% &8(&7%{timeplayed::%{topczas::%loop-number%}%}%&8)" to hologram {_topkaczas} at line loop-number
Witam, chciałbym dodać takie hologramy, hologram ładnie się tworzy po uprzednim ustawieniu lokacji na {czas1}, i po zresetowaniu skript również, aczkolwiek po zresetowaniu serwera hologram już się nie tworzy po ustawieniu lokacji na nowo i zresetowaniu skript znów wszystko działa.
(sprawdzałem to przy kilku hologramach i gdy ustawie jedną lokacje a mam np ich 5 obok siebie to po zresetowaniu skript wszystkie są tworzone i wszystko działa)
Pytanie
suchymonster 2
on load: unregister holograms all of the holograms set {_topkaczas} to new hologram at {czasl} add text "&7&lNajaktywniejsi &8&lGracze" to hologram {_topkaczas} set location of hologram {_topkaczas} to location 3 meters above location of hologram {_topkaczas} loop 10 times: add text "&4%loop-number%&7. &c%{topczas::%loop-number%}% &8(&7%{timeplayed::%{topczas::%loop-number%}%}%&8)" to hologram {_topkaczas} at line loop-numberWitam, chciałbym dodać takie hologramy, hologram ładnie się tworzy po uprzednim ustawieniu lokacji na {czas1}, i po zresetowaniu skript również, aczkolwiek po zresetowaniu serwera hologram już się nie tworzy po ustawieniu lokacji na nowo i zresetowaniu skript znów wszystko działa.
(sprawdzałem to przy kilku hologramach i gdy ustawie jedną lokacje a mam np ich 5 obok siebie to po zresetowaniu skript wszystkie są tworzone i wszystko działa)
https://skript.pl/temat/46063-hologramy/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi