PESA_GAMING_COM 1 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 Czy wogóle da się w skrypcie sprawdzać albo stawiać bloki z tymi "block tagami" (nie wiem jak nazwać) ale to co w tym nawiasie "[]" w czasie komendy give? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 1 minutę temu, PESA_GAMING_COM napisał: Czy wogóle da się w skrypcie sprawdzać albo stawiać bloki z tymi "block tagami" (nie wiem jak nazwać) ale to co w tym nawiasie "[]" w czasie komendy give? 1. Tak, możesz. 2. To powinny być nawiasy klamrowe, nie kwadratowe. Co do twojego pytania dokładnie... give player chest with nbt "{display:{Name:""Skrzynia""}}" Taki przykład. Wymagany dodatek SkBee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PESA_GAMING_COM 1 Opublikowano 21 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 Chodziło mi o to co w tej komendzie: "/setblock ~ ~ ~ minecraft:cobblestone_slab[waterlogged=true]" i czy da się to zrobić w tym: "set block at location at". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 3 minuty temu, PESA_GAMING_COM napisał: Chodziło mi o to co w tej komendzie: "/setblock ~ ~ ~ minecraft:cobblestone_slab[waterlogged=true]" i czy da się to zrobić w tym: "set block at location at". No tak. set block at location at (1, 1, 1) in world "world" to chest with nbt "NBT" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PESA_GAMING_COM 1
Czy wogóle da się w skrypcie sprawdzać albo stawiać bloki z tymi "block tagami" (nie wiem jak nazwać) ale to co w tym nawiasie "[]" w czasie komendy give?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi