poprosturudy 1 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 Jak mam wyświetlić bossbara dla danego gracza przez 5 sekund? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 3 minuty temu, poprosturudy napisał: Jak mam wyświetlić bossbara dla danego gracza przez 5 sekund? Użyj w tym celu SkRayFall. Poradnik o bossbarach w SkRayFall znajdziesz na YouTubie. poprosturudy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 poprosturudy 1 Opublikowano 21 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Użyj w tym celu SkRayFall. Poradnik o bossbarach w SkRayFall znajdziesz na YouTubie. Potrzebuję do tego jakiś dodatek typu BossBarApi? bo na 1.16.4 nie moge znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 Teraz, poprosturudy napisał: Potrzebuję do tego jakiś dodatek typu BossBarApi? bo na 1.16.4 nie moge znaleść Nie, nie potrzebujesz. Użyj najlepiej SkRayFall 1.9.21. poprosturudy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
poprosturudy 1
Jak mam wyświetlić bossbara dla danego gracza przez 5 sekund?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi