poprosturudy 1 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Jak mam zrobić bossa zombie ma on 300hp jest w skórzaniej zbrojce wyswietla sie na bossbarze jego hp i zadaje jednym uderzeniem pół serduszka. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Teraz, poprosturudy napisał: Jak mam zrobić bossa zombie ma on 300hp jest w skórzaniej zbrojce wyswietla sie na bossbarze jego hp i zadaje jednym uderzeniem pół serduszka. Z góry dzięki Zobacz sobie skrypty na bossy. Co do bossbaru, użyj dodatku SkRayFall. Na YouTubie masz poradnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
poprosturudy 1
Jak mam zrobić bossa zombie ma on 300hp jest w skórzaniej zbrojce wyswietla sie na bossbarze jego hp i zadaje jednym uderzeniem pół serduszka. Z góry dzięki
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi