MrDiament 1 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Witam mam pytanie czy da sie w skrypcie zrobić miniony jak na hypixelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Teraz, MrDiament napisał: Witam mam pytanie czy da sie w skrypcie zrobić miniony jak na hypixelu? Pewnie by się dało, ale lagowałyby jak cholera. Użyj pluginów specjalnie stworzonych do tego, a nie Skripta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrDiament 1 Opublikowano 19 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: Pewnie by się dało, ale lagowałyby jak cholera. Użyj pluginów specjalnie stworzonych do tego, a nie Skripta. A takie podstawowe by po prostu niszczyły blok przed sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 (edytowane) Teraz, MrDiament napisał: A takie podstawowe by po prostu niszczyły blok przed sobą? W mojej ocenie również by lagowały. Jeszcze raz to powiem. Użyj pluginu. Edytowane 19 lutego 2021 przez Kormic MrDiament 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrDiament 1 Opublikowano 19 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 4 minuty temu, Kormic napisał: W mojej ocenie również by lagowały. Jeszcze raz to powiem. Użyj pluginu. Poszukam jakiegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrDiament 1
Witam mam pytanie czy da sie w skrypcie zrobić miniony jak na hypixelu?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi