the_kakus 9 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 witram, chcialbym podzielic jakoś daną liczbe ale nie wiem jak ponizej rozpisane w skrócie o co mi chodzi options: test: 400 command /test: trigger: loop 4 times: remove half from {@test} #tutaj chce zeby opcja @test podzieliła się na 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1924 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Teraz, the_kakus napisał: witram, chcialbym podzielic jakoś daną liczbe ale nie wiem jak ponizej rozpisane w skrócie o co mi chodzi options: test: 400 command /test: trigger: loop 4 times: remove half from {@test} #tutaj chce zeby opcja @test podzieliła się na 2 Użyj ukośnika do dzielenia. 8 / 2 # 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 the_kakus 9 Opublikowano 18 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 chodzi mi bardziej o cos takiego: command /test: trigger: set {test} to 400 loop 4 times: remove /2 from {test} send "%{test}%" wait 1 tick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1924 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 1 minutę temu, the_kakus napisał: chodzi mi bardziej o cos takiego: command /test: trigger: set {test} to 400 loop 4 times: remove /2 from {test} send "%{test}%" wait 1 tick No to tutaj nie ma w tym nic trudnego. Odejmij ({test} / 2) od {test}. the_kakus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 the_kakus 9 Opublikowano 18 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
the_kakus 9
witram, chcialbym podzielic jakoś daną liczbe ale nie wiem jak
ponizej rozpisane w skrócie o co mi chodzi
options:
test: 400
command /test:
trigger:
loop 4 times:
remove half from {@test} #tutaj chce zeby opcja @test podzieliła się na 2
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi