AsthonHener 1 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Napisze mi ktos skrypt na cooldown na chacie który dziala tak że gracz moze pisać co 4 sekundy, gracz z permisją Cooldown.Vip 2 sekundy, a administrator z cooldown.admin nie ma cooldowna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 2 minuty temu, AsthonHener napisał: Napisze mi ktos skrypt na cooldown na chacie który dziala tak że gracz moze pisać co 4 sekundy, gracz z permisją Cooldown.Vip 2 sekundy, a administrator z cooldown.admin nie ma cooldowna ? Proszę. on chat: player doesn't have permission "cooldown.admin" if player has permission "Cooldown.Vip": set {_c} to 2 seconds else: set {_c} to 4 seconds {cooldownChat::%player%} is set: difference between {cooldownChat::%player%} and now is less than {_c} cancel event send "&cPisz wolniej!" to player stop set {cooldownChat::%player%} to now Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AsthonHener 1 Opublikowano 18 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Dziękuje zaraz sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AsthonHener 1 Opublikowano 18 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Działa, a da sie zrobic ze jak ktos pisze za szybko, to mu odpisuje ze moze napisac następną wiadomosc za np 0.53 sekundy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AsthonHener 1
Napisze mi ktos skrypt na cooldown na chacie który dziala tak że gracz moze pisać co 4 sekundy, gracz z permisją Cooldown.Vip 2 sekundy, a administrator z cooldown.admin nie ma cooldowna ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi