Kwarus 1 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Witam, mam skrypt na skarbonke inaczej portfel, chce umiescic jego zawartosc na scoreboard ale nie wiem jak zrobic placeholder pod skrypt i jego zmienna pomoze ktos!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 6 minut temu, Kwarus napisał: Witam, mam skrypt na skarbonke inaczej portfel, chce umiescic jego zawartosc na scoreboard ale nie wiem jak zrobic placeholder pod skrypt i jego zmienna pomoze ktos!? Zarejestruj sobie placeholder z pomocą dodatku skript-placeholders. Wszystko jest wyjaśnione na wiki addonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kwarus 1 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Czyli plugin jest wymagany ten skript-placeholdrs tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Teraz, Kwarus napisał: Czyli plugin jest wymagany ten skript-placeholdrs tak? Tak, dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kwarus 1
Witam, mam skrypt na skarbonke inaczej portfel, chce umiescic jego zawartosc na scoreboard ale nie wiem jak zrobic placeholder pod skrypt i jego zmienna pomoze ktos!?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi