Rico123098 0 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Wie ktoś jak wyłączyć czat dla graczy ale dla adminów nie? on chat: if player has permission "chat.on" or "chat.admin": If player is in world "spawn": cancel event send "&cW lobby serwera nie da się pisać!" Umieszczam kod w code. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 19 minut temu, Rico123098 napisał: Wie ktoś jak wyłączyć czat dla graczy ale dla adminów nie? on chat: if player has permission "chat.on" or "chat.admin": If player is in world "spawn": cancel event send "&cW lobby serwera nie da się pisać!" Po prostu sprawdzaj czy gracz nie posiada permisji. Jeżeli faktycznie nie ma, anulujesz event. Naprawiam cytat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 15 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 3 minuty temu, Kormic napisał: Po prostu sprawdzaj czy gracz nie posiada permisji. Jeżeli faktycznie nie ma, anulujesz event. nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 1 minutę temu, Rico123098 napisał: nie działa No, z takim opisem problemu to na pewno jestem w stanie ci pomóc. Na pewno. I co ja mam wywnioskować z takiego "nie działa"? Jak nie działa, pokazujesz kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 15 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 11 minut temu, Kormic napisał: No, z takim opisem problemu to na pewno jestem w stanie ci pomóc. Na pewno. I co ja mam wywnioskować z takiego "nie działa"? Jak nie działa, pokazujesz kod. mam opa i pokazuje ten komunikat cały czas on chat: if player has permission "chat.on" or "chat.admin": If player is in world "spawn": cancel event send "&cW lobby serwera nie da się pisać!" Umieszczam kod w code. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Teraz, Rico123098 napisał: mam opa i pokazuje ten komunikat cały czas Bo ty sprawdzasz czy ma permisję, a nie czy NIE ma permisji. Zamień 'has' na 'doesn't have' i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rico123098 0
Wie ktoś jak wyłączyć czat dla graczy ale dla adminów nie?
Umieszczam kod w code.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi