AsthonHener 1 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 (edytowane) Na czym ten skrypt polega? - Proste, na emotkach, dopiero się ucze wiec proszę o wyrozumiałosc, jest to chyba moj jeden z najbardziej zaawansowanych skryptow. Emotek troche mało, ale bardziej zalezało mi zeby sie tym podzielic, a emotki ktos moze dodac bo nie wiem kto jakie lubi Edit 1.0 - Dodano nowe emotki /emotki on - odpala tworzenie emotek /emotki off - wyłącza tworzenie emotek /emotki list - pokazuje liste emotek /emotki status - pokazuje status on/off /emotki reload - przeładowywuje skrypt Edytowane 15 lutego 2021 przez AsthonHener dodano nowe emotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1 824 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Teraz, AsthonHener napisał: Na czym ten skrypt polega? - Proste, na emotkach, dopiero się ucze wiec proszę o wyrozumiałosc, jest to chyba moj jeden z najbardziej zaawansowanych skryptow. /emotki on A gdzie skrypt? xAxee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1 951 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Teraz, AsthonHener napisał: Na czym ten skrypt polega? - Proste, na emotkach, dopiero się ucze wiec proszę o wyrozumiałosc, jest to chyba moj jeden z najbardziej zaawansowanych skryptow. /emotki on link ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsthonHener 1 Opublikowano 15 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: A gdzie skrypt? juz dodalem, przypadkowo shift + enter kliknąłem i mi sie wysłało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1 951 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 1. Nie używaj zmiennych z . tylko z :: ponieważ na zmiennych z . nie możesz potem wykonywać żadnych grupowych działań. 2. Trochę mało tych emotek. 3. Fajnie by było gdybyś dodał jakiś config tych emotek aby można było dodawać swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1 824 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 2 minuty temu, AsthonHener napisał: juz dodalem, przypadkowo shift + enter kliknąłem i mi sie wysłało Jedyne co mogę ci zaproponować to zmianę zwykłych zmiennych na listy zmiennych. # Listę zmiennych możesz w prosty sposób wyczyścić (gwiazdka w nazwie zmiennej oznacza dowolny element): clear {blokada::*} # Listę zmiennych możesz zapętlić i wykonać na niej różne operacje: loop {blokada::*}: # Dalszy kod # Możesz sprawdzić jej rozmiar: size of {blokada::*} Powyższych rzeczy nie zrobisz ze zwykłymi zmiennymi. Nie jest to wymagane, aczkolwiek będzie to przydatne przy rozwoju skryptu (np. gdy będziemy chcieli jakąś komendą wyłączyć wszystkim graczom parse'owanie emotek na czacie). Co do samego skryptu, nienajgorszy (chociaż już było parę takich, ale rozumiem, że to w ramach praktyki). Mogę również zaproponować dodanie innych emotek (np. ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi