mine 0 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Hejka Napisze ktos mi skrypt na blokade diamentowych itemow pls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Teraz, mine napisał: Hejka Napisze ktos mi skrypt na blokade diamentowych itemow pls Najpierw to ty opisz jak to ma działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mine 0 Opublikowano 13 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Poprostu gdy sie craftuje diax seta albo miecz to pokazuje ze nie mozna zcraftowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 1 minutę temu, mine napisał: Poprostu gdy sie craftuje diax seta albo miecz to pokazuje ze nie mozna zcraftowac Proszę. on craft: type of event-item is any diamond armor or diamond sword cancel event send "&cNie możesz wytworzyć diamentowych przedmiotów!" to player Jak chcesz aby do tego zaliczały się wszystkie diamentowe przedmioty, zamień warunek w drugiej linijce na: type of event-item is any diamond armor or diamond sword or any diamond tool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mine 0
Hejka
Napisze ktos mi skrypt na blokade diamentowych itemow
pls
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi