lollo2007 0 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 (edytowane) chciałem by skript działał w world world_nether world_end i dodałem player is in world "world" or world "world_nether" or world "world_the_end" ale wyskakują errory Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 13 lutego 2021 przez lollo2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 1 minutę temu, lollo2007 napisał: chciałem by skript działał w world world_nether world_end i dodałem player is in world "world" or world "world_nether" or world "world_the_end" ale wyskakują errory A rozumiesz w ogóle co znaczą te błędy? To nic trudnego. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lollo2007 0 Opublikowano 13 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 nie 18 minut temu, Kormic napisał: A rozumiesz w ogóle co znaczą te błędy? To nic trudnego nic a nic Łączę posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Teraz, lollo2007 napisał: nic a nic No to wrzuć sobie to do tłumacza Google. Również nie bez powodu dałem ci link do poradnika. Jeżeli nadal nie wiesz jak to zrobić, zgłoś swój post z powodem "Niewłaściwy dział" i dodaj dla moderatora informację, że chcesz przenieść do działu zleceń, gdyż nie jesteś w stanie sam tego naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lollo2007 0
chciałem by skript działał w world world_nether world_end i dodałem
player is in world "world" or world "world_nether" or world "world_the_end"
ale wyskakują errory
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez lollo2007Odnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi