_Piotrek_ 1 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 witam mam prośbę czy napisał by mi ktoś skrypt na tylko xp za stona? z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 2 minuty temu, _Piotrek_ napisał: witam mam prośbę czy napisał by mi ktoś skrypt na tylko xp za stona? z góry dzieki To znaczy ma blokować drop doświadczenia z każdego innego źródła (np. mobów i węgla)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Piotrek_ 1 Opublikowano 11 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: To znaczy ma blokować drop doświadczenia z każdego innego źródła (np. mobów i węgla)? nie nie, źle to ujełem bo idziałem dużo temtów tu gdzie piszą o diamnety ze stona itp więc ja chce żeby wypadało z tego co naturalnie wypada i stona tylko tak żebym mógł potestować ile wypada i ewentualbie zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 1 minutę temu, _Piotrek_ napisał: nie nie, źle to ujełem bo idziałem dużo temtów tu gdzie piszą o diamnety ze stona itp więc ja chce żeby wypadało z tego co naturalnie wypada i stona tylko tak żebym mógł potestować ile wypada i ewentualbie zmienić. No to nie ma problemu. on break of stone: drop 5 xp at event-block Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Piotrek_ 1 Opublikowano 11 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: No to nie ma problemu. on break of stone: drop 5 xp at event-block dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Piotrek_ 1
witam mam prośbę czy napisał by mi ktoś skrypt na tylko xp za stona? z góry dzieki
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi