Krypciak 0 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 jak wyłączyć drop perełek z endermanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Teraz, Krypciak napisał: jak wyłączyć drop perełek z endermanów Używasz eventu 'on death of enderman' i usuwasz 'all ender pearls' z 'drops'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krypciak 0 Opublikowano 11 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 5 minut temu, Kormic napisał: Używasz eventu 'on death of enderman' i usuwasz 'all ender pearls' z 'drops'. gdzie sie to znajduje ? musze cos pobrac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Teraz, Krypciak napisał: gdzie sie to znajduje ? musze cos pobrac ? Nie, wystarczy czysty Skript. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krypciak 0 Opublikowano 11 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 ale mam to napisac sam czy pobrac skrypt bo swiezak jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 2 minuty temu, Krypciak napisał: ale mam to napisac sam czy pobrac skrypt bo swiezak jestem Masz to samemu napisać, to są dwie linijki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krypciak 0 Opublikowano 11 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 6 minut temu, Kormic napisał: Masz to samemu napisać, to są dwie linijki. dobrze panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krypciak 0
jak wyłączyć drop perełek z endermanów
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi