Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt na sklep w gui pod serwer survival + działki

Kolex11
 Udostępnij

Pytanie

Witam chciałbym aby ktoś mi napisał skrypt na sklep w gui na server survival + działki wiadomo zakładki typu kup sprzedaj stan konta itd. Można zrobić żeby to korzystało z ekonomi z essentialsa jak ktoś chce. Ale tak jak mówie sklep w gui na server survival + działki więc prosze o napisanie skryptu jeżeli coś napisałem nie jasno no to proszę napisać. Dzięki z góry i pozdrawiam!

Edytowane przez Kolex11

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
1 minutę temu, Kolex11 napisał:

Witam chciałbym aby ktoś mi napisał skrypt na sklep w gui na server survival + działki wiadomo zakładki typu kup sprzedaj stan konta itd. Można zrobić żeby to korzystało z ekonomi z essentialsa jak ktoś chce. Ale tak jak mówie sklep w gui na server survival + działki więc prosze o napisanie skryptu jeżeli coś napisałem nie jasno no to proszę napisać. Dzięki z góry i pozdrawiam!

Ale co tam można kupować i sprzedawać?

• 0
Godzinę temu, Kormic napisał:

Ale co tam można kupować i sprzedawać?

No rzeczy pod serwer survival + działki typu emeraldy a sprzedawać emeraldy też itd. Wiesz bloki jakieś typu cobble, stone, dirt itd sprzedawać to samo.

• 0
20 minut temu, Kolex11 napisał:

No rzeczy pod serwer survival + działki typu emeraldy a sprzedawać emeraldy też itd. Wiesz bloki jakieś typu cobble, stone, dirt itd sprzedawać to samo.

Tak mi się przypomniało, że w zeszłym miesiącu zrobiłem taki skrypt ze sklepem. Poszukaj w dziale "Skript > Zlecenia".

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...