Witam tak jak w temacie potrzebuje pomocy z skryptem
potrzebuje skryptu na antibowspammer czyli z łuku mozna strzelic np. po 2 sekundach od poprzedniego strzału męcze sie z tym od samego rana wiem tylko ze musze uzyc
on right click holding bow:
nie wiem co mam dalej pisac ciagle staram sie zrobic ten cooldawn tego łuku roznymi sposobami ale mi nie wychodzi np. staralem sie zrobic typowo dawaniem argumentu graczowi i jesli go posiada to blokuje mu strzaly ale ciagle mam jakies errory prosze o jakis szybki skript
jesli ktos napisalby mi szybki skrypt na cooldown strzelania z łuku chetnie dam polubienie
ps. skript na 1.16.1(tak zeby nie bylo ze na 1.8)
Edytowane przez xNightix_
Zmieniam tytuł na poprawny, umieszczam kod w code.
Pytanie
ReroxFajny 1
Witam tak jak w temacie potrzebuje pomocy z skryptem
potrzebuje skryptu na antibowspammer czyli z łuku mozna strzelic np. po 2 sekundach od poprzedniego strzału męcze sie z tym od samego rana wiem tylko ze musze uzyc
nie wiem co mam dalej pisac ciagle staram sie zrobic ten cooldawn tego łuku roznymi sposobami ale mi nie wychodzi np. staralem sie zrobic typowo dawaniem argumentu graczowi i jesli go posiada to blokuje mu strzaly ale ciagle mam jakies errory prosze o jakis szybki skript
jesli ktos napisalby mi szybki skrypt na cooldown strzelania z łuku chetnie dam polubienie
ps. skript na 1.16.1(tak zeby nie bylo ze na 1.8)
Edytowane przez xNightix_Zmieniam tytuł na poprawny, umieszczam kod w code.
https://skript.pl/temat/45527-skrypt-na-cooldown-strzelania-z-%C5%82uku/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi