zoolczeq 1 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 (edytowane) Witam napisał by mi ktoś skrypt że jeśli gracz wchodzi na blok emeraldu to wtedy daje mu efekt jump boost 3 na 7 sekund? Dzięki. Edytowane 8 lutego 2021 przez zoolczeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 2 minuty temu, zoolczeq napisał: Witam napisał by mi ktoś skrypt że jeśli gracz wchodzi na blok emeraldu to wtedy daje mu efekt jump boost 3 na 7 sekund? Dzięki. Proszę. on walking on emerald block: apply potion of jump boost 3 to player for 7 seconds replacing existing effect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zoolczeq 1 Opublikowano 8 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Dzięki. Temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zoolczeq 1
Witam napisał by mi ktoś skrypt że jeśli gracz wchodzi na blok emeraldu to wtedy daje mu efekt jump boost 3 na 7 sekund? Dzięki.
Edytowane przez zoolczeqOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi