PESA_GAMING_COM 1 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 (edytowane) Proszę o skrypt na komendę /daj, ma działać tak: /daj (nick gracza) (nazwa itemu). Ma dawać moje customowe itemy np: /daj qwertyQ1234 silver_pickaxe albo /daj qwertyQ1234 pizza. Najlepiej aby te 2 rzeczy czyli {_pizza} i {_silverpickaxe} dawało. Dziękuje za pomoc Edytowane 8 lutego 2021 przez PESA_GAMING_COM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 14 minut temu, PESA_GAMING_COM napisał: Proszę o skrypt na komendę /daj, ma działać tak: /daj (nick gracza) (nazwa itemu). Ma dawać moje customowe itemy np: /daj qwertyQ1234 silver_pickaxe albo /daj qwertyQ1234 pizza. Najlepiej aby te 2 rzeczy czyli {_pizza} i {_silverpickaxe} dawało. Dziękuje za pomoc Proszę. W miejsca "[twój item]" wstawiasz sobie te przedmioty. command /daj [<player>] [<text>]: trigger: arg-1 is not set: send "&cPodaj gracza!" to sender stop arg-2 is not set: send "&cPodaj nazwę przedmiotu!" to sender stop if arg-2 is "silver_pickaxe": set {_silverpickaxe} to [twój item] give {_silverpickaxe} to arg-1 else if arg-2 is "pizza": set {_pizza} to [twój item] give {_pizza} to arg-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PESA_GAMING_COM 1 Opublikowano 8 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 wszystko działa do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PESA_GAMING_COM 1
Proszę o skrypt na komendę /daj, ma działać tak: /daj (nick gracza) (nazwa itemu). Ma dawać moje customowe itemy np: /daj qwertyQ1234 silver_pickaxe albo /daj qwertyQ1234 pizza. Najlepiej aby te 2 rzeczy czyli {_pizza} i {_silverpickaxe} dawało.
Dziękuje za pomoc
Edytowane przez PESA_GAMING_COMOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi