Placiuszka 4 Opublikowano 7 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2021 (edytowane) OGÓLNIE ❅ IP serwera: CandyMc.pl ❅ ❅ Wersja: 1.16.5 ❅ » Discord: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! » Autoryzacja: NoPremium / Premium HISTORIA ✪ Marzeniem obecnej właścicielki (Malina2002) było stworzenie serwera graczom wraz z również właścicielem (blakow333). Serwer w końcu z prośbami został założony, na początku nazywał się pięknie "MalinoweOgrody.pl" na edycji becie, wraz z potęgami kolejnych edycji i techników nazwa została zmieniona na obecną "CandyMc.pl". Serwer obecnie (07.02.2021 godz.15:00) wystartował z kolejną edycją - IV. Polski serwer survival + dzialki. Jesteśmy dla każdego otwarci, a naszym marzeniem jest stworzenie serwera, który będzie umilał na tyle czas, aby się na niego przyjemnie wracało. NASZE TRYBY ➤ Posiadamy tryb: survival + dzialki Na czym polega serwer? Jest to zwykły survival, który ma różne przywileje czyli np. √ Unikalność każdej edycji. Co oznacza, że każda edycja ma widoczne różnice. √ Zaawansowany system działek. √ Windy (inne niż w minecraft). √ TreeCapitator. √ system skilli. √ WIELE WIĘCEJ. DZIAŁKI System rozbudowany jak nigdy, możliwość dodania gracza, a wraz z nim role, które mają bardzo rozbudowany system flag m.in(Dodawanie innych, niszczenie, interakcja itd). Działki mają obszar jednego chunka, a gracz (bratek) posiada ich aż x8 co daje możliwość zajęcia terenu na aż 128 bloków, a wraz z kolejnymi 3 rangami, które są zupełnie darmowe ta liczba wzrasta. POŁĄCZENIE DISCORDA Z SERWEREM Jest to dosyć ciekawa opcja, która pozwala widzenie czatu z minecrafta do discorda oraz na odwrót. Można pisać również w minecrafcie jak i na discordzie, a każdy to będzie widział. Dodatkowo po wpisaniu przykładowo [item] widać itemek trzymany w rączce. SKRZYNKI Na serwerze znajdują się skrzynie z możliwymi itemami do zdobycia, ale sam sposób zdobycia skrzyń jest dosyć rozbudowany, tak samo jak ich dropienie. Skrzynie zdobywa się poprzez wymianę na targu "klucza uniwersalnego", który dropi wykopując stone'a. Następnie odpowiednią liczbę kluczy uniwersalnych zamienia się na wybrany klucz do jednej z możliwych pięciu skrzyni (Endu, netheru, farmera, wojownika, górnika). Każda skrzynia ma założenie takie, aby było równie sobie dobra. SYSTEM KOLOROWYCH LITEREK U nas znajdziesz system literek kolorowych, ale co to właściwie jest? Kolorowa literka to jest właściwie krzak, który daje możliwość zamienienia sobie jednej literki spośród wybranych możliwych pod komenda /kolory za odpowiednia ilość krzaków. Krzak tej literki zdobywa się poprzez wymienienie na targowisku. MINIGIERKI NA CZACIE Posiadamy system minigierek na czacie, który umożliwia zdobywanie pieniędzy na serwerze. Przykładowo musisz wykopać 5 stone i możesz otrzymać 100$ ! Kilka zdjęć poniżej: JAK ZACZĄĆ? ➤ Budujesz swój domek, zwiedzasz świat z rozbudowanym generatorem świata. Na serwerze znajduje się wiele dodatków, które odkrywasz wraz z rozgrywką na serwerze. Ulepszasz swoją postać awansując w coraz to lepsze skille i granie staje sie ciekawsze (15 różnych skilli). Wykonujesz Questy z którym zbierasz $$$ na rangi. U nas się na zanudzisz O NAS Z nami możesz porozmawiać wraz na naszym discordzie, jesteśmy właśnie otwarci dla was! GRACZY "Od graczy dla graczy" Nasza obecna administracja to: ☛ Malina2002 (właścicielka) ☛Blakow333 (właściciel) ☛ Placek (technik) ☛ CaptainJson (pomocnik) ☛ Arbuziooooo (pomocnik) ☛ NikaMel (pomocnik) ✯ Zapraszamy i czekamy na was! ✯ Edytowane 10 sierpnia 2021 przez Placiuszka Nowa Edycja i wraz z nią zmiany flix, Usunięty#34161, Malina2002 i 2 innych 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 7 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2021 Już dawno nie widziałem tak ładnie rozpisanej reklamy. Wejdę w wolnym czasie oraz dam relację z rozgrywki w odpowiedzi pod tym tematem. flix, Malina2002 i Placiuszka 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1 824 Opublikowano 7 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2021 (edytowane) Polecam serdecznie ten serwer, miła atmosfera, pomocna administracja. Żyć, nie umierać Miałem okazję grać na starszych edycjach i uważam, że nadal nic się nie zmieniło. Spoiler A poza tym to pozdrawiam Placka i BlaKowa oraz oczywiście dobrą koleżankę Malinę EDIT: @Malina2002 Już poprawione Edytowane 7 lutego 2021 przez Kormic Placiuszka, Usunięty#34161, flix i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 110 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Serwer ogólnie mi się podoba, nie jest szarobury tak jak wiele serwerów typu gildie 1.8.8. Dziwię się temu że po wpisaniu np. /pl całkowicie wyrzuca mnie z serwera Jest tutaj sporo fajnych dodatków, ale jest też trochę niedociągnięć typu spam angielskimi wiadomościami na chacie. -/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/- Ocena -/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/- Oryginalność: 7/10 Wygląd (chat, scoreboard itp.): 8/10 Dopracowanie: 6/10 Ogólna ocena: 15/20 = 7.5/10 flix i Placiuszka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placiuszka 4 Opublikowano 8 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 (edytowane) 28 minut temu, maxcom1 napisał: Serwer ogólnie mi się podoba, nie jest szarobury tak jak wiele serwerów typu gildie 1.8.8. Dziwię się temu że po wpisaniu np. /pl całkowicie wyrzuca mnie z serwera Jest tutaj sporo fajnych dodatków, ale jest też trochę niedociągnięć typu spam angielskimi wiadomościami na chacie. -/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/- Ocena -/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/- Oryginalność: 7/10 Wygląd (chat, scoreboard itp.): 8/10 Dopracowanie: 6/10 Ogólna ocena: 15/20 = 7.5/10 Witaj! Dziękuje za ocenę serwera. Chcę wspomnieć, że jeśli chodzi o te komunikaty angielskie to raczej (choć nie jestem pewien) Chodzi Ci o skille, które się nabijają z każdym krokiem - jak pisze w reklamie jest ich 15. One są defaultowo u każdego ustawione na język angielski, ale po wpisaniu komendy /skill i wejścia w ustawienia istnieje możliwość zmiany na język Polski. Polecam również sobie założyć działkę i zobaczyć jej ustawienia, bo jest ich dużo. Edytowane 8 lutego 2021 przez Placiuszka flix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sontax 1 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 fajny git git (wiem że ta opinia taka XD) flix i Placiuszka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi