Nitrusiniski 4 Opublikowano 6 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 (edytowane) nbt . Mam oto taki kod który kiedyś znalazłem, którego przerobiłem praktycznie w 90% i gdy zmieniłem sesje logowania na no premium nie robi mi sesji logowania i nie wiem co z tym zrobic Blędy w konsoli nbt Edytowane 6 lutego 2021 przez Nitrusiniski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 6 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 6 minut temu, Nitrusiniski napisał: Mam oto taki kod który kiedyś znalazłem, którego przerobiłem praktycznie w 90% i gdy zmieniłem sesje logowania na no premium nie robi mi sesji logowania i nie wiem co z tym zrobic Poza tym, że skrypt ma w 17. źle zrobione wcięcie, nie rozumiem w ogóle o czym ty mówisz. Jak zmieniłeś sesję logowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 6 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: Poza tym, że skrypt ma w 17. źle zrobione wcięcie, nie rozumiem w ogóle o czym ty mówisz. Jak zmieniłeś sesję logowania? ze na serwer moga wbic tylko gracze premium a teraz ustawiłem dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 6 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 Teraz, Nitrusiniski napisał: ze na serwer moga wbic tylko gracze premium a teraz ustawiłem dla wszystkich No słuchaj, jeżeli skrypt ma błędy, ciężko żeby działał, nieprawdaż? Tak więc napraw je, a dopiero później można zastanawiać się nad tym dlaczego coś nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 6 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 Godzinę temu, Kormic napisał: No słuchaj, jeżeli skrypt ma błędy, ciężko żeby działał, nieprawdaż? Tak więc napraw je, a dopiero później można zastanawiać się nad tym dlaczego coś nie działa. Wiem naprawiłem je już Godzinę temu, Nitrusiniski napisał: Wiem naprawiłem je już ale sa te błedy: nbt Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 6 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 13 minut temu, Nitrusiniski napisał: ale sa te błedy: Z tego co widzę to nie posiadasz dodatku SkUtilities. Natomiast pierwszy błąd jest związany z tym, że masz dwa apostrofy przed "s" zamiast jednego. Nitrusiniski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 6 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 35 minut temu, Kormic napisał: Z tego co widzę to nie posiadasz dodatku SkUtilities. Natomiast pierwszy błąd jest związany z tym, że masz dwa apostrofy przed "s" zamiast jednego. a no faktycznie nie miałem tego pluginu dzięki znów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 6 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nitrusiniski 4
nbt
.
Mam oto taki kod który kiedyś znalazłem, którego przerobiłem praktycznie w 90% i gdy zmieniłem sesje logowania na no premium nie robi mi sesji logowania i nie wiem co z tym zrobic
Blędy w konsoli
nbt
Edytowane przez NitrusiniskiOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi