_Piotrek_ 1 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 czy napisał by mi ktoś skrypt na to aby nie dało się bić kogoś kto ma status *AFK* od essentials? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 1 minutę temu, _Piotrek_ napisał: czy napisał by mi ktoś skrypt na to aby nie dało się bić kogoś kto ma status *AFK* od essentials? Używasz Essentials czy EssentialsX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Piotrek_ 1 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Używasz Essentials czy EssentialsX? i to i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 1 minutę temu, _Piotrek_ napisał: i to i to W takim razie proszę. Wymagany dodatek skript-placeholders oraz plugin PlaceholderAPI. on damage of player: attacker is set (placeholder "essentials_afk" from victim) is true cancel event Nie wiem czy placeholder %essentials_afk% zwraca booleana (wartość prawda/fałsz), możliwe, że nie. Jeżeli to nie zadziała, zobacz co wyświetli taka komenda. command /sprawdzafk: trigger: send "Wartość: %placeholder ""essentials_afk"" from victim%" to player Następnie podaj mi to, a ja to uzupełnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Piotrek_ 1 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 11 minut temu, Kormic napisał: W takim razie proszę. Wymagany dodatek skript-placeholders oraz plugin PlaceholderAPI. on damage of player: attacker is set (placeholder "essentials_afk" from victim) is true cancel event Nie wiem czy placeholder %essentials_afk% zwraca booleana (wartość prawda/fałsz), możliwe, że nie. Jeżeli to nie zadziała, zobacz co wyświetli taka komenda. command /sprawdzafk: trigger: send "Wartość: %placeholder ""essentials_afk"" from victim%" to player Następnie podaj mi to, a ja to uzupełnię. pvp sie tylko wyłaczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 1 minutę temu, _Piotrek_ napisał: pvp sie tylko wyłaczyło Moby również nie powinny móc go atakować. Jeżeli chcesz zablokować wszystkie typy obrażeń, usuń warunek 'attacker is set'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Piotrek_ 1
czy napisał by mi ktoś skrypt na to aby nie dało się bić kogoś kto ma status *AFK* od essentials?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi