Andromedos 1 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Zainstalowałem najnowszą wersje z githuba, serwer 1.16.5, ale cokolwiek nie zrobię to żaden skrypt nie działa, jakie jest rozwiązanie problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Teraz, Andromedos napisał: Zainstalowałem najnowszą wersje z githuba, serwer 1.16.5, ale cokolwiek nie zrobię to żaden skrypt nie działa, jakie jest rozwiązanie problemu? Takie jest rozwiązanie problemu, że zapewne nie jest kompatybilna z twoim serwerem. Podaj: silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z ich wersjami błędy przy przeładowaniu błędy w konsoli Jakie jest rozwiązanie problemu? Zapewne wynika on z dwóch rzeczy. 1. Dodatki przeszkadzają w działaniu Skripta - włącz serwer bez nich. 2. Masz jakieś starożytne pliki po starym Skript'cie. Dlatego też w drugim punkcie zrób tak: wyłącz serwer zapisz swoje skrypty i/lub zmienne w bezpiecznym miejscu usuń folder Skript włącz ponownie serwer wrzuć z powrotem wcześniej zapisane skrypty i/lub zmienne do nowo utworzonego folderu Skript Jeżeli nadal nie działa, sprawdź czy możesz zaktualizować silnik serwera. Andromedos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andromedos 1 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: Takie jest rozwiązanie problemu, że zapewne nie jest kompatybilna z twoim serwerem. Podaj: silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z ich wersjami błędy przy przeładowaniu błędy w konsoli Jakie jest rozwiązanie problemu? Zapewne wynika on z dwóch rzeczy. 1. Dodatki przeszkadzają w działaniu Skripta - włącz serwer bez nich. 2. Masz jakieś starożytne pliki po starym Skript'cie. Dlatego też w drugim punkcie zrób tak: wyłącz serwer zapisz swoje skrypty i/lub zmienne w bezpiecznym miejscu usuń folder Skript włącz ponownie serwer wrzuć z powrotem wcześniej zapisane skrypty i/lub zmienne do nowo utworzonego folderu Skript Jeżeli nadal nie działa, sprawdź czy możesz zaktualizować silnik serwera. Dobra usunąłem dodatki i działa, dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Andromedos 1
Zainstalowałem najnowszą wersje z githuba, serwer 1.16.5, ale cokolwiek nie zrobię to żaden skrypt nie działa, jakie jest rozwiązanie problemu?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi