Mrddkdkkd 1 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 (edytowane) Potrzebuje skript który automatycznie będzie zmieniał informacje kiedy kliknie sie na danej tabliczce . Z takiej tabliczki: &1[buy] 64 stone $64 Chciałbym żeby zmieniło się na: AdminShop 64 B:64 Stone Edytowane 5 lutego 2021 przez Mrddkdkkd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Teraz, Mrddkdkkd napisał: Potrzebuje skript który automatycznie będzie zmieniał informacje. Jeżeli chcesz zmienić to na wszystkich tabliczkach, jest to niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrddkdkkd 1 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Jeżeli chcesz zmienić to na wszystkich tabliczkach, jest to niemożliwe. To ma się odbywać przy kliknieciu na danej tabliczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1 824 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 6 minut temu, Mrddkdkkd napisał: To ma się odbywać przy kliknieciu na danej tabliczce W takim razie proszę. on right click on any sign: line 1 of clicked block is "&1[buy]" line 2 of clicked block is "64" line 2 of clicked block is "stone" line 2 of clicked block is "$64" set line 2 of clicked block to "AdminShop" set line 2 of clicked block to "64" set line 2 of clicked block to "B:64" set line 2 of clicked block to "Stone" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrddkdkkd 1 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: W takim razie proszę. on right click on any sign: line 1 of clicked block is "&1[buy]" line 2 of clicked block is "64" line 2 of clicked block is "stone" line 2 of clicked block is "$64" set line 2 of clicked block to "AdminShop" set line 2 of clicked block to "64" set line 2 of clicked block to "B:64" set line 2 of clicked block to "Stone" Tamte rzeczy były przykładowe, a wiec trzeba tak to zrobić aby zawsze zmieniało -tak jak chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 1 minutę temu, Mrddkdkkd napisał: Tamte rzeczy były przykładowe, a wiec trzeba tak to zrobić aby zawsze zmieniało -tak jak chciałem Ale co ty teraz masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrddkdkkd 1 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: Ale co ty teraz masz na myśli? Chcę żeby &1[buy] 64 stone $64 zmieniało się na: AdminShop 64 B:64 Stone Również chcę, żeby zmieniało się kiedy bedą inne ceny, inne sztuki oraz ceny (potocznie migracja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Teraz, Mrddkdkkd napisał: Chcę żeby &1[buy] 64 stone $64 zmieniało się na: AdminShop 64 B:64 Stone Również chcę, żeby zmieniało się kiedy bedą inne ceny, inne sztuki oraz ceny (potocznie migracja) Dobra, w takim razie pokaż mi które linijki są niezmienne oraz gdzie co mam przemieścić (która linijka pierwszej tabliczki odpowiada linijce drugiej tabliczki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrddkdkkd 1 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 12 minut temu, Kormic napisał: Dobra, w takim razie pokaż mi które linijki są niezmienne oraz gdzie co mam przemieścić (która linijka pierwszej tabliczki odpowiada linijce drugiej tabliczki). Pierwsza linia zmienia sie na AdminShop Druga linia pozostaje bez zmian Trzecia linia migruje sie na czwarta linie a czwarta linia zmienia sie na B:<cyfry> z trzeciej linijki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 19 minut temu, Mrddkdkkd napisał: Pierwsza linia zmienia sie na AdminShop Druga linia pozostaje bez zmian Trzecia linia migruje sie na czwarta linie a czwarta linia zmienia sie na B:<cyfry> z trzeciej linijki Dobra, proszę. on right click on any sign: line 1 of clicked block is "&1[buy]" line 2 of clicked block is set line 3 of clicked block is set line 4 of clicked block starts with "$" set {_l} to last (length of line 4 of clicked block - 1) characters of line 4 of clicked block set line 1 of clicked block to "AdminShop" set line 3 of clicked block to "B:%{_l}%" set line 4 of clicked block to line 3 of clicked block Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrddkdkkd 1 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 1 godzinę temu, Kormic napisał: Dobra, proszę. on right click on any sign: line 1 of clicked block is "&1[buy]" line 2 of clicked block is set line 3 of clicked block is set line 4 of clicked block starts with "$" set {_l} to last (length of line 4 of clicked block - 1) characters of line 4 of clicked block set line 1 of clicked block to "AdminShop" set line 3 of clicked block to "B:%{_l}%" set line 4 of clicked block to line 3 of clicked block nie działa, nie wywala żadnego błędu - dla pewności usunąłem essentials oraz chestshop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Mrddkdkkd napisał: nie działa, nie wywala żadnego błędu - dla pewności usunąłem essentials oraz chestshop. Podaj w takim razie proszę: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z ich wersjami błędy przy przeładowaniu błędy w konsoli EDIT: Upewnij się również, że tabliczka w 100% zgadza się z tym co mi podałeś. Edytowane 5 lutego 2021 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrddkdkkd 1 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z ich wersjami Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 2 minuty temu, Kormic napisał: błędy przy przeładowaniu błędy w konsoli nie ma żadnych błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Teraz, Mrddkdkkd napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nie ma żadnych błędów. Zaktualizuj Skripta do najnowszej wersji (tj. 2.5.3). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrddkdkkd 1 Opublikowano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: Zaktualizuj Skripta do najnowszej wersji (tj. 2.5.3). działa, lecz nie tak jak chciałem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1 824 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Teraz, Mrddkdkkd napisał: działa, lecz nie tak jak chciałem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! A no tak... Trzeba zapisać linijkę przed zmianą do zmiennej. on right click on any sign: line 1 of clicked block is "&1[buy]" line 2 of clicked block is set line 3 of clicked block is set line 4 of clicked block starts with "$" set {_l3} to line 3 of clicked block set {_l4} to last (length of line 4 of clicked block - 1) characters of line 4 of clicked block set line 1 of clicked block to "AdminShop" set line 3 of clicked block to "B:%{_l4}%" set line 4 of clicked block to {_l3} Mrddkdkkd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Usunięty#34161 123 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mrddkdkkd 1
Potrzebuje skript który automatycznie będzie zmieniał informacje kiedy kliknie sie na danej tabliczce .
Z takiej tabliczki:
&1[buy]
64
stone
$64
Chciałbym żeby zmieniło się na:
AdminShop
64
B:64
Stone
Edytowane przez MrddkdkkdOdnośnik do komentarza
16 odpowiedzi na to pytanie