Krzych1998 1 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Witam, chodzi mi o to że gdy ktos włączy ekwipunek pokaże mu się perła dokładnie tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Teraz, Krzych1998 napisał: Witam, chodzi mi o to że gdy ktos włączy ekwipunek pokaże mu się perła dokładnie tutaj: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie da się tego zrobić (a przynajmniej w prosty sposób). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzych1998 1 Opublikowano 4 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Nie da się tego zrobić (a przynajmniej w prosty sposób). Wiem że w pluginie jest to mozliwe, w skripcie nie :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 4 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2021 1 minutę temu, Krzych1998 napisał: Wiem że w pluginie jest to mozliwe, w skripcie nie :)? W czystym Skriptcie jest to niemożliwe do zrobienia. Z pomocą pakietów już byłoby to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzych1998 1
Witam, chodzi mi o to że gdy ktos włączy ekwipunek pokaże mu się perła dokładnie tutaj:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi