radziuu7 7 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 Cześć. Używam pluginu AuctionHouse i chcę stworzyć alias do komendy /ah sell <CENA> <ILOSC> a ma wyglądać tak: /wystaw <CENA> <ILOSC> Wiem że da się coś takiego zrobić, ale nie wiem jak ponieważ w Skripcie jestem zielony. Z góry bardzo dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 2 minuty temu, radziuu7 napisał: Cześć. Używam pluginu AuctionHouse i chcę stworzyć alias do komendy /ah sell <CENA> <ILOSC> a ma wyglądać tak: /wystaw <CENA> <ILOSC> Wiem że da się coś takiego zrobić, ale nie wiem jak ponieważ w Skripcie jestem zielony. Z góry bardzo dziękuje Możesz to zrobić w pliku commands.yml w głównym folderze serwera. Jeżeli natomiast chcesz tak bardzo to zrobić w Skript... command /wystaw [<number>] [<integer>]: trigger: arg-1 is not set: send "&cPodaj cenę!" to player stop arg-2 is not set: send "&cPodaj ilość!" to player stop execute player command "ah sell %arg-1% %arg-2%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radziuu7 7 Opublikowano 2 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 Dziękuje! Wszystko działa. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 2 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
radziuu7 7
Cześć. Używam pluginu AuctionHouse i chcę stworzyć alias do komendy /ah sell <CENA> <ILOSC> a ma wyglądać tak: /wystaw <CENA> <ILOSC>
Wiem że da się coś takiego zrobić, ale nie wiem jak ponieważ w Skripcie jestem zielony. Z góry bardzo dziękuje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi