Siemka szukam kogos kto by mi z tym pomógł nie wiem jak ustawić aby wyczytywalo statystki gracza w loop all players. z dodatkiem Ersatz.
Chodzi mi tylko o to jak zmienic aby w tym Every: działalo ze bedzie zapisywac w zmiennej graczy (ile maja stone wykopanego)
options:
guiName: &0Topka
n: &6FajnoMC.PL
refresh time: 15 seconds
every {@refresh time}: # Tutaj
loop all players: # Tutaj
set {kamien::%loop-player%} to placeholder "%statistic_mine_block:Stone%" # Tutaj
command /cos:
trigger:
set {_gui} to chest inventory with 6 rows named "{@guiName}"
set slot (integers between 0 and 54) of {_gui} to gray stained glass pane named "{@n}"
open {_gui} to player
on inventory click:
name of player's current inventory is "{@guiName}"
clicked inventory is not player's inventory
cancel event
Pytanie
UnioNS 5
Siemka szukam kogos kto by mi z tym pomógł nie wiem jak ustawić aby wyczytywalo statystki gracza w loop all players. z dodatkiem Ersatz.
Chodzi mi tylko o to jak zmienic aby w tym Every: działalo ze bedzie zapisywac w zmiennej graczy (ile maja stone wykopanego)
options: guiName: &0Topka n: &6FajnoMC.PL refresh time: 15 seconds every {@refresh time}: # Tutaj loop all players: # Tutaj set {kamien::%loop-player%} to placeholder "%statistic_mine_block:Stone%" # Tutaj command /cos: trigger: set {_gui} to chest inventory with 6 rows named "{@guiName}" set slot (integers between 0 and 54) of {_gui} to gray stained glass pane named "{@n}" open {_gui} to player on inventory click: name of player's current inventory is "{@guiName}" clicked inventory is not player's inventory cancel eventOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/45226-wykopany-kamien/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi