szkszix 0 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Witam, nie mam pluginu essentials i nie chce go mieć, bo nie potrzebuje ekonomi itp. a chciałbym żeby przed nickiem gracza pokazywał się tag gildii. Jest jakiś inny plugin? Obecnie używam luckpremschat od czatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Dział Skript nie ma nic wspólnego z pluginami. Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 1 minutę temu, szkszix napisał: Witam, nie mam pluginu essentials i nie chce go mieć, bo nie potrzebuje ekonomi itp. a chciałbym żeby przed nickiem gracza pokazywał się tag gildii. Jest jakiś inny plugin? Obecnie używam luckpremschat od czatu Musisz mieć PlaceholderAPI, za pomocą którego używasz placeholderu z FunnyGuilds (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! lista placeholderów) i ustawiasz go w prefixie gracza. Nie wiem gdzie ty to chcesz ustawić, zakładam, że na czacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szkszix 0 Opublikowano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: Musisz mieć PlaceholderAPI, za pomocą którego używasz placeholderu z FunnyGuilds (Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! lista placeholderów) i ustawiasz go w prefixie gracza. Nie wiem gdzie ty to chcesz ustawić, zakładam, że na czacie. Nie, chce żeby TAG wyświetlał się przed nickiem nad głową gracza, a raz jest raz nie ma (częściej nie ma) . Więc chciałbym go ustawić najlepiej innym pluginem/skryptem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Teraz, szkszix napisał: Nie, chce żeby TAG wyświetlał się przed nickiem nad głową gracza, a raz jest raz nie ma (częściej nie ma) . Więc chciałbym go ustawić najlepiej innym pluginem/skryptem W takim razie coś ci koliduje z FunnyGuilds. Włącz serwer z samym FunnyGuilds i zobacz czy problem nadal występuje. Jeżeli tak, masz problem z FunnyGuilds (możliwe, że wymaga aktualizacji). Jeżeli nie, inny plugin odpowiada za problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szkszix 0 Opublikowano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: W takim razie coś ci koliduje z FunnyGuilds. Włącz serwer z samym FunnyGuilds i zobacz czy problem nadal występuje. Jeżeli tak, masz problem z FunnyGuilds (możliwe, że wymaga aktualizacji). Jeżeli nie, inny plugin odpowiada za problem. Pluginy nie mają jak kolidować, bo nie mam żadnego pluginu na scoreboard ani nic w tym stylu, jedynie skript i pluginy typu stoniarki etc. Spróbuje zaktualizować do najnowszej beta wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szkszix 0
Witam, nie mam pluginu essentials i nie chce go mieć, bo nie potrzebuje ekonomi itp. a chciałbym żeby przed nickiem gracza pokazywał się tag gildii. Jest jakiś inny plugin? Obecnie używam luckpremschat od czatu
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi