Xpedia250 1 Opublikowano 31 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2021 (edytowane) Jak Moge Wykryc: Wystrzelone Strzaly Trafione Strzaly I Otrzymane Uderzenia Potrzebuje Aby Po Np Trafieniu Strzala W Gracza Dostawalo Sie Efekt Jakis (to przyklad. ja chce tylko jak to wykryc typu on hit:) Edytowane 31 stycznia 2021 przez Xpedia250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1 824 Opublikowano 31 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2021 1 minutę temu, Xpedia250 napisał: Jak Moge Wykryc: Wystrzelone Strzaly Trafione Strzaly I Otrzymane Uderzenia Potrzebuje Aby Po Np Trafieniu Strzala W Gracza Dostawalo Sie Efekt Jakis (to przyklad. ja chce tylko jak to wykryc typu on hit:) W evencie 'on damage' sprawdzasz czy 'attacker' jest graczem oraz czy 'projectile is an arrow', aby wiedzieć, że gracz zadał obrażenia z łuku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xpedia250 1 Opublikowano 31 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: W evencie 'on damage' sprawdzasz czy 'attacker' jest graczem oraz czy 'projectile is an arrow', aby wiedzieć, że gracz zadał obrażenia z łuku. ok dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 1 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xpedia250 1
Jak Moge Wykryc:
Edytowane przez Xpedia250Wystrzelone Strzaly
Trafione Strzaly
I Otrzymane Uderzenia
Potrzebuje Aby Po Np Trafieniu Strzala W Gracza Dostawalo Sie Efekt Jakis (to przyklad. ja chce tylko jak to wykryc typu on hit:)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi