Otóz napisałem taki skrypt na haste2 który nie chce mi działać i męcze się z nim 2 dni i nie znalazlem rozwiazania moze byscie pomogli? :p Albo niech by ktoś mi to napisał bo ja juz nie mam siły na ten skrypt
KOD:
variables: {haste2} = truecommand /haste2 []: trigger: if arg 1 is not set: send "INFORMACJE O HASTE" if arg 1 is "on": if {haste2} is false: if player has permission "haste2.on": set {haste2} to true execute console command "/effect %player% 3 100000 1" send "Wlaczyles haste2" stop else: send "&7Nie masz &auprawnienia&7 do tej komendy !" stop else: send "&7Haste2 jest juz &aWlaczona" stop if arg 1 is "off": if {haste2} is true: if player has permission "haste2.off": set {haste2} to false execute console command "/effect %player% clear" stop else: send "&7Nie masz &auprawnienia&7 do tej komendy !" stop else: send "&7Haste2 jest juz &aWylaczona"
Pytanie
PEPQ65 49
Otóz napisałem taki skrypt na haste2 który nie chce mi działać i męcze się z nim 2 dni i nie znalazlem rozwiazania moze byscie pomogli? :p Albo niech by ktoś mi to napisał bo ja juz nie mam siły na ten skrypt
KOD:
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi