Korus135 4 Opublikowano 27 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 Pomozecie? Nie wiem czemu w swiecie "gra" nie moge zabijac graczy ani oni mnie. Pomozecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 27 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Korus135 napisał: Pomozecie? Nie wiem czemu w swiecie "gra" nie moge zabijac graczy ani oni mnie. Pomozecie? Może być kilka przyczyn: Wyłączyłeś to poprzez jakiś skrypt. Wyłączyłeś to poprzez jakiś plugin. Region WorldGuard blokuje PvP. Zablokowałeś to w jakiś sposób w plikach konfiguracyjnych serwera. Sprawdź powyższe punkty. Jeżeli nie znajdziesz tam przyczyny, pomyślimy dalej. EDIT: Sprawdź również, czy gracze aby przypadkiem nie są dodani do tego samego teamu w serwerowym scoreboardzie. Edytowane 27 stycznia 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korus135 4 Opublikowano 27 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 6 minut temu, Kormic napisał: Może być kilka przyczyn: Wyłączyłeś to poprzez jakiś skrypt. Wyłączyłeś to poprzez jakiś plugin. Region WorldGuard blokuje PvP. Zablokowałeś to w jakiś sposób w plikach konfiguracyjnych serwera. Sprawdź powyższe punkty. Jeżeli nie znajdziesz tam przyczyny, pomyślimy dalej. Nic sie nie sprawdzilo, bo w swiecie world da sie zabijac a w gra juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 27 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2021 Teraz, Korus135 napisał: Nic sie nie sprawdzilo, bo w swiecie world da sie zabijac a w gra juz nie W takim razie włącz serwer bez wszystkich pluginów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Korus135 4
Pomozecie? Nie wiem czemu w swiecie "gra" nie moge zabijac graczy ani oni mnie. Pomozecie?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi