PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 26 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2014 Joł,Bardzo potrzebne mi takie skrypty: =-=-=-=-=Skrypt że mamy w eq na np. 3 slocie jabłko którego się nie da przenieść nigdzie i jak je klikniemy prawym to nas ulecza(można je użyć co 30 sekund).=-=-=-=-=Skrypt na menu GUI(chestcommand) wpisujemy /menu lub klikamy na 9 slocie w eq skrzynie prawymi wyświetla nam się menu serwerowe.Mają być w nim pare itemków dla przykładu 1 który wykonuje komendęjeden który pokazuje zmienną w lore (zmienna hajs :p) =-=-=-=-=Zmienna %vip% jeśli jest na 1to możemy wpisać /siemgaa jeśli jest na 0 to nie możemy wpisać /siemga =-=-=-=-=Skrypt który GDY WBIJEMY PIERWSZY RAZ USTAWIA %vip% na 0PS: chyba to zadziała (jeśli zadziała to nie piszcie mi tego skryptu) on first join: set {%vip%} to 0 =-=-=-=-=Skrypt że komendą /zombispawnimy zombie nazwany: król zombiak I jak zabijemy tak nazwanego zombiaka wypadnie nam skórzana zbrojka nazwana:umarla zbroja z opisem: Drop z umarlaka =-=-=-=-= Za wszystkie skrypty dziękuje i każdy będe nagradzał dużą ilością lajgów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 27 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2014 @refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 28 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 @refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 29 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2014 Proszę zamknąć, norbi i herhor już mi pomogli w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PanNiedzwiadek 170
Joł,
Bardzo potrzebne mi takie skrypty:
=-=-=-=-=
Skrypt że mamy w eq na np. 3 slocie jabłko którego
się nie da przenieść nigdzie i jak je klikniemy prawym
to nas ulecza(można je użyć co 30 sekund).
=-=-=-=-=
Skrypt na menu GUI(chestcommand)
wpisujemy /menu lub klikamy na 9 slocie w eq skrzynie prawym
i wyświetla nam się menu serwerowe.
Mają być w nim pare itemków dla przykładu 1 który wykonuje komendę
jeden który pokazuje zmienną w lore (zmienna hajs :p)
=-=-=-=-=
Zmienna %vip% jeśli jest na 1
to możemy wpisać /siemga
a jeśli jest na 0 to nie możemy wpisać /siemga
=-=-=-=-=
Skrypt który GDY WBIJEMY PIERWSZY RAZ USTAWIA %vip% na 0
PS:
chyba to zadziała (jeśli zadziała to nie piszcie mi tego skryptu)
on first join:
set {%vip%} to 0
=-=-=-=-=
Skrypt że komendą /zombi
spawnimy zombie nazwany: król zombiak
I jak zabijemy tak nazwanego zombiaka wypadnie nam skórzana zbrojka nazwana:
umarla zbroja
z opisem: Drop z umarlaka
=-=-=-=-=
Za wszystkie skrypty dziękuje i każdy będe nagradzał dużą ilością lajgów :D
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi