Krajek 1 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 on load: register new shaped recipe for enderchest using obsidian, obsidian, obsidian, obsidian, ender pearl, obsidian, obsidian, obsidian, obsidian wywala mi błędy że nie ma takiego czegoś jak register recipe proszę i dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krajek 1 Opublikowano 26 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 PS: Używam skQuery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 1 minutę temu, Krajek napisał: PS: Używam skQuery Podaj: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z wersjami (SkQuery szczególnie ważne) błędy przy przeładowaniu błędy w konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krajek 1 Opublikowano 26 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 Serwer mam na minehut więc nie mogę podać błędów konsoli, wersja to 1.16 albo 1.16.4 Paper wersja skripta 2.5.3 (najnowsza z githuba) skQuery też chyba najnowsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 Teraz, Krajek napisał: Serwer mam na minehut więc nie mogę podać błędów konsoli, wersja to 1.16 albo 1.16.4 Paper wersja skripta 2.5.3 (najnowsza z githuba) skQuery też chyba najnowsze W takim razie podaj błąd przy przeładowaniu skryptu. "chyba najnowsze"? W takim razie upewnij się, że to jest najnowsza wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krajek 1 Opublikowano 26 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1 824 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 14 minut temu, Krajek napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ehh... Nie zauważyłem jednej rzeczy. Zapisałeś łącznie 'enderchest', a powinno być 'ender chest'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krajek 1 Opublikowano 26 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 ok thx działa sory za zawracanie głowy też nie zauważyłem że nie dałem ze spacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krajek 1
wywala mi błędy że nie ma takiego czegoś jak register recipe
proszę i dziękuje za pomoc
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi