piotreq1235 0 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 Siema jaki w miarę prosty w konfiguracji plugin bedwaeaow Polecacie? Najlepiej linka bym prosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 1 minutę temu, piotreq1235 napisał: Siema jaki w miarę prosty w konfiguracji plugin bedwaeaow Polecacie? Najlepiej linka bym prosił. Bedwars1058 jest dobry. W każdym bądź razie nie zalecam używać darmowych pluginów na tryb BedWars. Już lepiej wydać te kilkanaście euro/dolarów, aby cieszyć się dobrą jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 Ten temat został przeniesiony. Glicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotreq1235 0 Opublikowano 26 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 49 minut temu, Kormic napisał: Bedwars1058 jest dobry. W każdym bądź razie nie zalecam używać darmowych pluginów na tryb BedWars. Już lepiej wydać te kilkanaście euro/dolarów, aby cieszyć się dobrą jakością. 1.16 tez bedzie dzialac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 3 minuty temu, piotreq1235 napisał: 1.16 tez bedzie dzialac? Jak widać na stronie pluginu, tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotreq1235 0 Opublikowano 26 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 52 minuty temu, Kormic napisał: Bedwars1058 jest dobry. W każdym bądź razie nie zalecam używać darmowych pluginów na tryb BedWars. Już lepiej wydać te kilkanaście euro/dolarów, aby cieszyć się dobrą jakością. bo tez uzywam skyblock reload myslisz ze to dobry pomysl czy polecasz jakis inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 2 minuty temu, piotreq1235 napisał: bo tez uzywam skyblock reload myslisz ze to dobry pomysl czy polecasz jakis inny? Nie polecam ani nie odradzam, bo nigdy nie używałem tego pluginu. Z ciekawości wyszukałem sobie "skyblock reload" i nic nie znalazłem. Nie wiem również w jaki sposób chcesz połączyć te dwa tryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotreq1235 0 Opublikowano 26 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 8 minut temu, Kormic napisał: Nie polecam ani nie odradzam, bo nigdy nie używałem tego pluginu. Z ciekawości wyszukałem sobie "skyblock reload" i nic nie znalazłem. Nie wiem również w jaki sposób chcesz połączyć te dwa tryby. osobno te tryby na bungeecorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 1 minutę temu, piotreq1235 napisał: osobno te tryby na bungeecorze Całe szczęście. Już się obawiałem, że wpychasz oba te tryby na jeden serwer. No więc... co do tego twojego pluginu na skyblock, zobacz sobie recenzje, oceny, czy ludzie go polecają, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotreq1235 0 Opublikowano 26 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 4 godziny temu, Kormic napisał: Całe szczęście. Już się obawiałem, że wpychasz oba te tryby na jeden serwer. No więc... co do tego twojego pluginu na skyblock, zobacz sobie recenzje, oceny, czy ludzie go polecają, itd. najlepsze jest to ze bez bungeecora tez da sie takie cos zrobić wystarczy multiverse core i rożne światy na rożne tryby i np spawn to mapa survival i tryb i as npc'ety tam co tepaja cb na rożne tryby, wiec dla chcącego nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ban1ny635 4 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Podobno dobry, lecz nie znam się na pluginach na bedwars. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piotreq1235 0
Siema jaki w miarę prosty w konfiguracji plugin bedwaeaow Polecacie? Najlepiej linka bym prosił.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi