_jelina_ 0 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 mam skrypt na drop i szukam jakiegos przykladu badz skryptu ktory ma opcje z dropem do eq ale jak eq jest pełne to zeby wypadalo ze stowna jak by ktos podal linike kodu ktory bede mogl zastosowac w skrypcie badz jakis inny skrypt z taka funkcja abym mogl zobaczyc jak to dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 3 minuty temu, _jelina_ napisał: mam skrypt na drop i szukam jakiegos przykladu badz skryptu ktory ma opcje z dropem do eq ale jak eq jest pełne to zeby wypadalo ze stowna jak by ktos podal linike kodu ktory bede mogl zastosowac w skrypcie badz jakis inny skrypt z taka funkcja abym mogl zobaczyc jak to dziala Użyj warunku 'has enough space'. if player has enough space for [twój item]: give player [twój item] else: drop [twój item] at event-block Taki mały przykład. _jelina_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _jelina_ 0 Opublikowano 24 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 Dzieki za pomoc dziala tylko jak kopie kamien to wypada cobel wiesz co zorbic zeby nie dropil ten cobel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 Teraz, _jelina_ napisał: Dzieki za pomoc dziala tylko jak kopie kamien to wypada cobel wiesz co zorbic zeby nie dropil ten cobel? Możesz użyć 'cancel drops', a po tym wyrzucić stone w miejscu event-blocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _jelina_ 0 Opublikowano 24 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 jak mam pełne eq stona i 32 cobla to ten coblel juz wypada zamiast trafic do eq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 7 minut temu, _jelina_ napisał: jak mam pełne eq stona i 32 cobla to ten coblel juz wypada zamiast trafic do eq Pokaż twój kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _jelina_ 0 Opublikowano 24 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 (edytowane) on mine of stone: if player's tool is pickaxe: cancel drops if player's tool is pickaxe: chance of 100%: if player has enough space for stone: give player cobblestone else: drop cobblestone narazie cos takiego do testowania napisalem dobra juz ogarnolem działa Edytowane 24 stycznia 2021 przez Michix Łączę posty, umieszczam kod w code. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 25 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_jelina_ 0
mam skrypt na drop
i szukam jakiegos przykladu badz skryptu ktory ma opcje z dropem do eq ale jak eq jest pełne to zeby wypadalo ze stowna
jak by ktos podal linike kodu ktory bede mogl zastosowac w skrypcie badz jakis inny skrypt z taka funkcja abym mogl zobaczyc jak to dziala
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi