Cześć, piszę skript na sklepy i mam mały problem nie dodaje mi się przedmiot z zmiennej do gui.
skript wygląda mniej więcej tak:
function sklepkup(gracz: player, item: string):
set {_gui} to a new chest inventory with 5 row with name "&7&lKUP: &9&l%{_item}%"
set slot 11 of {_gui} to {_item}
set slot 35 of {_gui} to barrier named "&4Anuluj"
open {_gui} to {_gracz}
wait 2 tick
on inventory click:
if inventory name of player's current inventory is "&6&lPszczelarz":
if "%click type%" contains "LEFT":
if clicked item is not air:
send "%event-item%"
sklepkup(player,"%event-item%")
klikam w przedmiot honey block w gui wypisuje mi na czacie honey block a w gui drugim(tym z funkcji), nie ma nic w slocie 11, może ktoś wie co robię źle.
Pytanie
suchymonster 2
Cześć, piszę skript na sklepy i mam mały problem nie dodaje mi się przedmiot z zmiennej do gui.
skript wygląda mniej więcej tak:
function sklepkup(gracz: player, item: string): set {_gui} to a new chest inventory with 5 row with name "&7&lKUP: &9&l%{_item}%" set slot 11 of {_gui} to {_item} set slot 35 of {_gui} to barrier named "&4Anuluj" open {_gui} to {_gracz} wait 2 tick on inventory click: if inventory name of player's current inventory is "&6&lPszczelarz": if "%click type%" contains "LEFT": if clicked item is not air: send "%event-item%" sklepkup(player,"%event-item%")
klikam w przedmiot honey block w gui wypisuje mi na czacie honey block a w gui drugim(tym z funkcji), nie ma nic w slocie 11, może ktoś wie co robię źle.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi