Dironik 0 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 Skrypt normalnie się ładuje - nie ma żadnych błędów na chacie i consoli. Problem zaczyna się po wpisaniu komendy /schowek i użyciu opcji wypłać koxa/refila/perłe lub wszystko. Jednorazowo kopiuje przedmioty ze schowka nadając wartość zmiennej na -1. Skript Version: 2.5.3 SkQuery v4.1.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 1 minutę temu, Dironik napisał: Skrypt normalnie się ładuje - nie ma żadnych błędów na chacie i consoli. Problem zaczyna się po wpisaniu komendy /schowek i użyciu opcji wypłać koxa/refila/perłe lub wszystko. Jednorazowo kopiuje przedmioty ze schowka nadając wartość zmiennej na -1. Więc czego oczekujesz? Naprawy skryptu czy może wyjaśnienia co należy naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dironik 0 Opublikowano 24 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 Teraz, Kormic napisał: Więc czego oczekujesz? Naprawy skryptu czy może wyjaśnienia co należy naprawić? Wybacz że nie sprecyzowałem, naprawy skryptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 (edytowane) 13 minut temu, Dironik napisał: Wybacz że nie sprecyzowałem, naprawy skryptu. Poprawiłem, już działa. EDIT: Popraw sobie jedynie ilość pereł w sekcji konfiguracyjnej skryptu. Edytowane 24 stycznia 2021 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dironik 0 Opublikowano 24 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 4 minuty temu, Kormic napisał: Poprawiłem, już działa. EDIT: Popraw sobie jedynie ilość pereł w sekcji konfiguracyjnej skryptu. Działa, dzięki wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 Ten temat został przeniesiony. Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dironik 0
Skrypt normalnie się ładuje - nie ma żadnych błędów na chacie i consoli.
Problem zaczyna się po wpisaniu komendy /schowek i użyciu opcji wypłać koxa/refila/perłe lub wszystko.
Jednorazowo kopiuje przedmioty ze schowka nadając wartość zmiennej na -1.
Skript Version: 2.5.3
SkQuery v4.1.4
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi