Skocz do zawartości
  • 0

plik tekstowy na report

SeIniKs

Pytanie

Cześć, wiem że skryptów/pluginów na report jest dość dużo ale potrzebuje żeby ktoś mi zrobił skrypt albo jeżeli zna jakiś podobny plugin który będzie działać tak /report {gracz} {tresc} 
Ja moge sobie zrobić skrypt ale nie których rzeczy nie umiem więc prosze o to was - chce żeby po wpisaniu komendy taki tekst zapisywał się w jakimś pliku tekstowym (jeżeli się da) np reports.txt a w nim dodawało by linijke gdzie było by napisane "%player% Zgłosił gracza %arg-1 za %arg-2%"

No ale jeżeli nie da się zapisywać w pliku tekstowym to niestety trudno ale jeżeli ktoś wie jak to zrobić to bardzo dziękuje!

https://skript.pl/temat/44898-plik-tekstowy-na-report/

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
3 minuty temu, SeIniKs napisał:

Cześć, wiem że skryptów/pluginów na report jest dość dużo ale potrzebuje żeby ktoś mi zrobił skrypt albo jeżeli zna jakiś podobny plugin który będzie działać tak /report {gracz} {tresc} 
Ja moge sobie zrobić skrypt ale nie których rzeczy nie umiem więc prosze o to was - chce żeby po wpisaniu komendy taki tekst zapisywał się w jakimś pliku tekstowym (jeżeli się da) np reports.txt a w nim dodawało by linijke gdzie było by napisane "%player% Zgłosił gracza %arg-1 za %arg-2%"

No ale jeżeli nie da się zapisywać w pliku tekstowym to niestety trudno ale jeżeli ktoś wie jak to zrobić to bardzo dziękuje!

Proszę.

command /report [<player>] [<text>]:
	trigger:
		arg-1 is not set:
			send "&cPodaj gracza, którego chcesz zgłosić!" to player
			stop
		arg-2 is not set:
			send "&cPodaj powód zgłoszenia!" to player
			stop
		log "%player% Zgłosił gracza %arg-1% za %arg-2%" to "reports.log"
		send "&aPomyślnie zgłoszono gracza &6%arg-1%&a!" to player

Zgłoszenia będą zapisywane w pliku "plugins/Skript/logs/reports.log".

https://skript.pl/temat/44898-plik-tekstowy-na-report/#findComment-282040

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...