MatteonX 0 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 Witam, mam pytanie czy istnieje jakiś skrypt lub plugin dzięki któremu gracz pisze np/sklep i wystawia swój itemek na sprzedasz za jakiś inny item? chodzi mi o plugin do wymian item za item bez kontaktu z innym graczem, nie chce takich pluginów z ekonomią bo to nie wchodzi w gre na moim serwerze czysty handel, wie ktoś może ? silnik paperspigot 1.16.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 3 minuty temu, MatteonX napisał: Witam, mam pytanie czy istnieje jakiś skrypt lub plugin dzięki któremu gracz pisze np/sklep i wystawia swój itemek na sprzedasz za jakiś inny item? chodzi mi o plugin do wymian item za item bez kontaktu z innym graczem, nie chce takich pluginów z ekonomią bo to nie wchodzi w gre na moim serwerze czysty handel, wie ktoś może ? silnik paperspigot 1.16.5 Istnieją na pewno takie skrypty i pluginy z tą różnicą, że tam się wymieniasz za kasę. Rozumiem, że ma to działać na tej zasadzie, iż wystawiasz przedmiot np. za 5 diamentów i jeżeli ktoś chce go kupić, musi dać 5 diamentów, tak? Jeżeli tak, to tutaj pojawia się kolejny problem, mianowicie nie można modyfikować ekwipunku gracza offline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MatteonX 0 Opublikowano 22 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 tak dokładnie oto chodzi np. 5diamentów za 5złota, a co do offline to nie da się tak że np gracz wpisuje komende /wymiana [nick] daje 5 diamentów tam i wybiera przedmiot i ilość jaką chce w zamian gdy to zrobi przychodzi powiadomienie drugiemu graczowi na czacie o możliwości handlu klika na niego i otwiera mu się gui i jeżeli ma gdzieś w skrzynce 5 złota to bierze je otwiera znów i albo akceptuje albo odrzuca. szczerze nic takiego nigdy nie widziałem ale myślę że to dobry pomysł na plugin czy skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 22 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 1 minutę temu, MatteonX napisał: tak dokładnie oto chodzi np. 5diamentów za 5złota, a co do offline to nie da się tak że np gracz wpisuje komende /wymiana [nick] daje 5 diamentów tam i wybiera przedmiot i ilość jaką chce w zamian gdy to zrobi przychodzi powiadomienie drugiemu graczowi na czacie o możliwości handlu klika na niego i otwiera mu się gui i jeżeli ma gdzieś w skrzynce 5 złota to bierze je otwiera znów i albo akceptuje albo odrzuca. szczerze nic takiego nigdy nie widziałem ale myślę że to dobry pomysł na plugin czy skrypt Cóż, wątpię, żeby ktoś ci to ot tak napisał. Jedynie mogę poradzić dokładne przeszukanie forum, możliwe, że coś takiego znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MatteonX 0 Opublikowano 22 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2021 ja rozumiem że takie rzeczy nie są napisane tak o i że komuś by się chciało to pisać a jak już to za $$ ale napisałem bo może istnieje coś takiego ale no trudno coś wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MatteonX 0
Witam, mam pytanie czy istnieje jakiś skrypt lub plugin dzięki któremu gracz pisze np/sklep i wystawia swój itemek na sprzedasz za jakiś inny item?
chodzi mi o plugin do wymian item za item bez kontaktu z innym graczem, nie chce takich pluginów z ekonomią bo to nie wchodzi w gre na moim serwerze
czysty handel, wie ktoś może ? silnik paperspigot 1.16.5
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi