axisray 0 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 (edytowane) Witam, jak w temacie. Znajomość: Bukkit, BungeeCord, Java Swing/JFrame. Bibliotek takich jak JDA (Java Discord API), messenger4j, Youtube data API, Java Telegram Bot API, Facebook API i wiele więcej, zawsze jest też możliwość nauczenia się czegokolwiek, Baz SQL/NoSQL. Oferuję: Napisanie jakiegokolwiek pluginu pod BungeeCord/Bukkit, Edycja pluginu, Napisanie aplikacja Java Swing (Server -> Client) (Client -> Server), Napisanie bota pod aplikacje komunikacyjne (discord, fb), Podzielenie dedyka na vps'y, Instalacje serwera na dedyku/vps, Firewall. Dlaczego ja? Szybki czas realizacji (i nie jest to żartem), Szybki kontakt, Przejrzysty/Optymalny kod, wszystko jest tam gdzie powinno nie znajdziesz metod w randomowych klasach, Wspracie przy konfigurracji pluginu, Dojrzałe podejście. Metody płatności: Przelew bankowy, PayPal. Kontakt: Discord: axisRay#3684 Telegram: axisRay E-Mail: [email protected] W razie kontaktu zapraszam na discorda tam jestem praktycznie cały czas. Dodam że nigdy nie tworzyłem wtyczek publicznych co za tym idzie nie mam się czym chwalić na githubie, jeśli komuś zależy to mogę coś napisać tylko potrzebny mi konktretny pomysł bo dropów, kitów czy depozytów pisać x razy zamiaru nie mam Dodam że gówniany ze mnie grafik więc wygląda to jak wygląda. Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 19 stycznia 2021 przez axisray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi