YankesAka7Alan7 0 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 Siemanko szukam skryptera na autorskie skrypty/pluginy na serwer Minecraft :myślę: Zgłoszenia i jakie macie doświadczenie piszcie tutaj pod postem lub gg/skypeGG- 251190Skype- piotrekorzel13Miedzy innymi potrzebuję:Gildieenderchesta z większa liczbą kratekWiecej info na skype/ggPozdrawiam <3 YankesAka7Alan7 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anastair 64 Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 1. Zapoznaj sie ze sprawdzonymi i zaufanymi PLUGINAMI FunnyGuilds, RevoGuild, OpenGuild Pluginy mają bardzo dużo możliwości. 2.Nie da sie modyfikować wielkości enderchesta (no chyba ze o czymś nie wiem.) 3. Skrypter zazwyczaj nie ma pojęcia o javie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YankesAka7Alan7 0 Opublikowano 24 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 (edytowane) 1. Zapoznaj sie ze sprawdzonymi i zaufanymi PLUGINAMI FunnyGuilds, RevoGuild, OpenGuild Pluginy mają bardzo dużo możliwości. 2.Nie da sie modyfikować wielkości enderchesta (no chyba ze o czymś nie wiem.) 3. Skrypter zazwyczaj nie ma pojęcia o javie.1.Potrzebuję Orginalnych pluginów /skryptów2. z tym to mały problem własnie, w sumię obejdzie się bez tego :D3. Nie znam się na tym właśnie i szukam pomocy Edytowane 24 listopada 2014 przez YankesAka7Alan7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 24 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 1.Potrzebuję Orginalnych pluginów /skryptów 2. z tym to mały problem własnie, w sumię obejdzie się bez tego :D 3. Nie znam się na tym właśnie i szukam pomocy 2. Jedynie w JAVA propramista musi dostawać $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 YankesAka7Alan7 0 Opublikowano 24 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2014 2. Jedynie w JAVA propramista musi dostawać $Tak wiem :)Właśnie o to chodzi ze wszystko co potrzebuję moze być autorskie lub przerobione.Jest też opcja ze za jakieś proo skrypty/pluginy bedzie $$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 173 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 Ja mogę Ci pisać jakieś mniej profesjonalne skrypty. Skype: Proarcher75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
YankesAka7Alan7 0
Siemanko szukam skryptera na autorskie skrypty/pluginy na serwer Minecraft
:myślę:
Zgłoszenia i jakie macie doświadczenie piszcie tutaj pod postem lub gg/skype
GG- 251190
Skype- piotrekorzel13
Miedzy innymi potrzebuję:
Gildie
enderchesta z większa liczbą kratek
Wiecej info na skype/gg
Pozdrawiam <3 YankesAka7Alan7 <3